Restaurantele şi cafenele care nu se deschid în interior pe 1 septembrie

Restaurantele şi cafenele din cinci comune din judeţul Iaşi nu se deschid în interior de la 1 septembrie deoarece incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimile 14 zile este mai mare de 1,5/1000 locuitori.

8810 afișări
Imaginea articolului Restaurantele şi cafenele care nu se deschid în interior pe 1 septembrie

Restaurantele şi cafenele din cinci comune din Iaşi nu se deschid în interior

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Iaşi anunţă că activitatea cu publicul în interior a restaurantelor şi cafenelelor rămâne suspendată în Bivolari, unde incidenţa cazurilor de COVID este de 8,22 la 1000 de locuitori, la Moţca (2,03), Şipote (1,59), Tansa (1,94) şi Valea Lupului (1,78).

”Este permisă prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective”, arată CJSU Iaşi.

De asemenea, activitatea cu publicul a firmelor domeniul jocurilor de noroc din comunele respective se suspendă iar spectacolele, concertele şi evenimentele culturale sunt interzise.

Restricţiile se pot ridica în cazul în care incidenţa cumulată a cazurilor de COVID din cele cinci comune va fi mai mică sau egală cu 1,5/1000 locuitori.

CJSU Iaşi a mai decis menţinerea obligativităţii purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, de pe întreg teritoriul judeţului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici