Restricţii de circulaţie în Sectorul 4 al Capitalei

  • Restricţii de circulaţie sunt anunţate în Sectorul 4 al Capitalei.
  • Grinzi metalice de peste 200 de tone ajung pe şantierul Pasajului "Europa Unită".
6317 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în Sectorul 4 al Capitalei

Traficul auto în zona Metalurgiei din Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti va fi restricţionat în acest weekend.

Începând de sâmbătă seară şi până luni dimineaţă, cei care vor tranzita zona Metalurgiei, Turnu Măgurele, Luică sau Alexandru Obregia trebuie să circule cu maximă atenţie şi să respecte cu stricteţe semnele de circulaţie, dar şi indicaţiile poliţiştilor aflaţi în intersecţie, anunţă Birou Presă al Sectorul 4 Bucureşti.

La pasajul rutier suprateran ”Europa Unită” ajung cele patru grinzi metalice cu o lungime de 38 de metri şi o greutate de peste 40 de tone fiecare, drept pentru care au fost luate toate măsurile de protecţie pentru ca circulaţia rutieră să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă.

Astfel, pentru a traversa intersecţia străzii Turnu Măgurele cu bulevardele Alexandru Obregia şi Metalurgiei, conducătorii auto trebuie să conducă prudent şi să folosească rutele alternative indicate de către poliţiştii aflaţi în această zonă.

De luni dimineaţă, circulaţia rutieră va reveni la normal.

Pasajul ”Europa Unită”, unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură ale Bucureştiului, pe care Primăria Sectorului 4 îl construieşte la intersecţia dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, va avea o lungime de peste 650 de metri, două benzi de circulaţie pe fiecare sens şi va fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul oraşului.

Lucrările la acest obiectiv au început în luna februarie a acestui an şi vor fi finalizate în aproximativ 18 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici