Restricţii de circulaţie pe DN17 şi schimbări în circulaţia a 3 trenuri de călători

Traficul rutier va fi restricţionat pe DN17, în perioada 19 septembrie - 13 octombrie, din cauza lucrărilor la calea ferată. CFR SA anunţă şi schimbări în circulaţia a 3 trenuri de călători.

1237 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe DN17 şi schimbări în circulaţia a 3 trenuri de călători

Restricţii de circulaţie pe DN17 şi schimbări în circulaţia a 3 trenuri de călători

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în perioada 19 septembrie - 13 octombrie 2023, se execută lucrări la suprastructura feroviară de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe linia Coşna - Floreni, în zona staţiei Floreni, intersecţie cu DN 17 (E58).

În perioada derulării lucrărilor feroviare la trecerea la nivel cu calea ferată situată pe linia CF Coşna - Floreni, în zona staţiei Floreni, traficul rutier va fi restricţionat pe DN17 (E58), în zona km rutier 133+054 doar pe o bandă de circulaţie, zilnic între orele 07.20 - 10.40.

De asemenea, modificări apar şi în circulaţia următoarelor 3 trenuri de călători:

- trenurile R 5701 şi 5704 se anulează pe relaţia Vatra Dornei - Ilva Mică şi circulă doar pe relaţia Suceava - Vatra Dornei, şi retur, în perioada 19 - 22 septembrie 2023, în zilele de 26 septembrie, respectiv 29 septembrie, precum şi în perioada 03 - 13 octombrie 2023.

- trenul R 13205 va circula în locul trenului R 4205 în zilele de 21 septembrie şi 29 septembrie 2023 pe relaţia Vatra Dornei Bistriţa Năsăud, cu plecare din Vatra Dornei la ora 06.53 şi sosire în staţia Bistriţa Năsăud la ora 11.24.

„Menţionăm faptul că lucrările la suprastructura feroviară şi de refacere a zonei carosabile la trecerea la nivel cu calea ferată de pe linia Coşna - Floreni, în zona staţiei Floreni, km CF 120+810 constau în înlocuirea elementelor suprastructurii şi a sinei pe întreaga lungime a pasajului, refacerea substratului şi a suprastructurii căii, buraje tehnologice, precum şi montarea de dale elastice în interiorul trecerii la nivel”, informează CFR SA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici