Restricţii de circulaţie pentru camioane în Ungaria, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Autorităţile de frontieră ungare au informat Poliţia de Frontieră Română că începând de joi, de la ora 23.00 (ora României), până vineri, ora 23.00, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

306 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pentru camioane în Ungaria, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Restricţii de circulaţie pentru camioane în Ungaria, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că data de 15 martie, Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare.

Totodată, din această lună, pentru zilele de weekend, în fiecare sâmbătă, ora 23.00, până duminică, ora 23.00, autorităţile din statul vecin au reintrodus interdicţia circulaţiei autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone pe teritoriul Ungariei, informează Poliţia de Frontieră.

În această perioadă, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate până la încheierea perioadei de restricţii de circulaţie pe drumurile publice din Ungaria. În perioada menţionată, traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura fără restricţii.

La ridicarea restricţiilor, şoferilor de automarfare li se recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise tranzitului de marfuri, astfel încât să se preîntâmpine apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea, într-un timp foarte scurt.

De asemenea, se recomandă consultarea aplicaţiei Trafic on-line dezvoltată şi pentru autovehiculele de mare tonaj care este disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici