Restricţii de trafic în Bucureşti în timpul protestului organizat de federaţiile din educaţie

Poliţia anunţă că vor fi restricţii de trafic în Bucureşti în timpul protestului care va fi organizat miercuri de federaţiile din educaţie.

484 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic în Bucureşti în timpul protestului organizat de federaţiile din educaţie

Restricţii de trafic în Bucureşti în timpul protestului organizat de federaţiile din educaţie

Brigada Rutieră anunţă că pentru buna desfăşurare a evenimentului, miercuri, începând cu ora 10.00, se va resistematiza traficul în Piaţa Victoriei, asigurându-se două benzi pe sens în faţa Guvernului României, pe Bd. Aviatorilor circulându-se doar către Bd. Lascăr Catargiu şi se va restricţiona traficul gradual pentru staţionarea autocarelor pe Şos. Kiseleff, benzile I, III şi IV, pe segmentul cuprins între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei, fără afectarea intersecţiilor. Banda II de circulaţie pe tronsonul de mai sus va fi destinată autovehiculelor de intervenţie.

Totodată, pentru participanţii din alveola parc Izvor, se va restricţiona banda I de circulaţie pe Str. Izvor, Str. B.P. Haşdeu, Splaiul Independenţei (între Pod Haşdeu şi Bd. Libertăţii) şi Bd. Libertăţii (între Splaiul Independenţei şi Bd. Naţiunile Unite).

Brigada Rutieră solicită şoferilor „să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”.

Federaţia din învăţământ vor organiza, miercuri, un marş de protest care va porni din Piaţa Victoriei şi se va încheia în faţa Palatului Parlamentului. La eveniment ar putea să participe peste 10.000 de oameni din întreaga ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici