Restricţii de trafic în Capitală, miercuri, în zona stadioanelor Rapid şi Steaua

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă restricţionarea traficului, miercuri, în zona stadioanelor Steaua şi Rapid, unde vor avea loc meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal U21.

435 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic în Capitală, miercuri, în zona stadioanelor Rapid şi Steaua

Restricţii de trafic în Capitală, miercuri, în zona stadioanelor Rapid şi Steaua

Astfel, miercuri, începând cu ora 21.45, pe Stadionul „Steaua- Ghencea” se va desfăşura meciul România-Spania, în cadrul Grupei B a Campionatului European de Fotbal Under 21.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier se va restricţiona progresiv, după cum urmează:

- în data de 21 iunie, începând cu ora 9.00, până la încheierea meciului, restricţionarea traficului pietonal pe segmentul de trotuar dintre pasajul cu linia de tramvai 41 şi aleea de acces auto în incinta Complexului Sportiv „Steaua-Ghencea” şi permiterea circulaţiei auto în ambele sensuri pe acest trotuar;
- în data de 21 iunie, începând cu ora 17.00, restricţionarea graduală şi dacă situaţie o impune a traficului rutier pe Bd. Ghencea şi pe străzile care acced către acesta, cu excepţia riveranilor, între Str. Constantin Titel Petrescu şi Str. Braşov;
- din data de 21 iunie, începând cu ora 7.00, până la încheierea meciului, restricţionarea staţionării mijloacelor auto în alveola din faţa intrării în Complexul Sportiv „Steaua-Ghencea” (la fosta Arcadă).

Tot miercuri, de la ora 19.00, pe Stadionul „Rapid- Giuleşti” se va desfăşura meciul Ucraina-Croaţia, în cadrul Grupei B.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier se va restricţiona după cum urmează:

- din data de 15 iunie, începând cu ora 15.00, până pe data de 4 iulie, ora 07.00, se restricţionează banda I de circulaţie pe Calea Giuleşti (din direcţia Pod Grand – Cartier Giuleşti), pe segmentul de drum cuprins între trecerea de pietoni din faţa Operei Comice şi Str. Prunaru.

Brigada Rutieră solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le este recomandat să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici