Restricţii de trafic pe DN 1, la ieşirea din Ploieşti spre Braşov, în 24 şi 25 aprilie

Circulaţia pe DN1 va fi restricţionată, în nopţile de 24 şi 25 aprilie, la ieşirea din Ploieşti spre Braşov, întrucât în zonă se construieşte un drum judeţean care va supratraversa drumul naţional.

77 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe DN 1, la ieşirea din Ploieşti spre Braşov, în 24 şi 25 aprilie

Restricţii de trafic pe DN 1, la ieşirea din Ploieşti spre Braşov, în 24 şi 25 aprilie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Traficul rutier va fi restricţionat, în nopţile de 24 şi 25 aprilie, între orele 00.00 şi 04.00, pe DN1, la kilometrul 67 + 500 metri, la ieşirea din Ploieşti spre Braşov, anunţă Poliţia Prahova.

Astfel, în intervalul orar menţionat drumul va fi complet blocat câte 10 minute la fiecare oră, pentru ridicarea şi poziţionarea unui număr de opt grinzi din beton, la pasajul suprateran aflat în construcţie în zona respectivă.

Este vorba despre un drum judeţean construit din fonduri europene, care va face legătura în zona de nord a Ploieştiului între DN 1 B şi DN 1.

Poliţia Prahova recomandă şoferilor să planifice din timp călătoriile şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere amplasate în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici