Restricţii de trafic pe DN 15, în Mureş, şi pe Centura Bucureştiului

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, până în data de 16 mai, va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN15 Reghin - Brâncoveneşti (judeţul Mureş), iar pe Centura Bucureştiului se va circula pe o bandă.

188 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe DN 15, în Mureş, şi pe Centura Bucureştiului

Restricţii de trafic pe DN 15, în Mureş, şi pe Centura Bucureştiului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că până în data de 16 mai va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe DN15 Reghin - Brâncoveneşti (judeţul Mureş), între kilometrii 104+450 metri şi 117+320 metri, din cauza lucrărilor de modernizare a străzii Sării din municipiul Reghin. Ruta ocolitoare este: străzile Iernuţeni, Gurghiului şi Gării din municipiul Reghin, DJ154A Ideciu de Jos - Ideciu de Sus, DC4 cu ieşire în DN15 la Brâncoveneşti.

Totodată, Pe DN Centura Bucureşti au demarat lucrările la joncţiunea cu autostrada Bucureşti-Ploieşti, iar pe sectorul cuprins între kilometrii 8+600 metri şi 9+400 metri traficul rutier se desfăşoară restricţionat, pe câte o bandă de circulaţie.

Poliţia atrage atenţia că în perioada Sărbătorilor Pascale, de obicei, creşte numărul de accidente produse pe fondul oboselii la volan.

Mulţi români care lucrează în străinătate parcurg sute, chiar mii de kilometri până în ţară, fără a se odihni. "De regulă, oboseala se instalează pe timpul nopţii sau dimineaţa. Câteva dintre primele semne ale acesteia sunt clipirea deasă, pleoapele grele, privirea înceţoşată, mărirea timpului de reacţie", arată sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici