Restricţii de weekend înăsprite într-un oraş din România. Ce se întâmplă cu localnicii nevaccinaţi

  • Restricţiile vor fi înăsprite în Alba Iulia începând cu miezul nopţii, după ce a fost depăşit pragul de incidenţă de 6 la mia de locuitori.
  • Localnicii nevaccinaţi nu mai pot ieşi din case în weekend după ora 20.00.
3388 afișări
Imaginea articolului Restricţii de weekend înăsprite într-un oraş din România. Ce se întâmplă cu localnicii nevaccinaţi

Restricţii de weekend înăsprite într-un oraş din România. Ce se întâmplă cu localnicii nevaccinaţi

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a decis, luni, noi restricţii pentru Alba Iulia.

Începând din noaptea de luni spre marţi, persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală pot circula fără restricţii în orice interval orar, însă cele nevaccinate nu pot circula în weekend între orele 20.00 - 5.00.

Magazinele au de luni până joi program normal, iar de vineri până duminică de la 5.00 la 22.00.

La restaurante, cafenele, săli de fitness, piscine, nunţi, botezuri, spectacole şi teatru pot merge doar persoanele vaccinate sau cele trecute prin boală, până la ora 24.00.

Rata de infectare, luni, în Alba Iulia, este de 6,23 la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici