Restricţii în Bucureşti pentru "Străzi Deschise"

  • Calea Victoriei va fi pietonală în weekendul 6-7 aprilie, între orele 10.00 şi 22.00, cu ocazia evenimentului "Străzi Deschise, Bucureşti - Promenadă Urbană".
  • Timp de şapte luni, evenimentul transformă, de sâmbătă, străzile aglomerate ale Capitalei în spaţii pietonale temporare.
883 afișări
Imaginea articolului Restricţii în Bucureşti pentru "Străzi Deschise"

Restricţii în Bucureşti pentru "Străzi Deschise"

Evenimentul, vizitat anul trecut de peste un milion de participanţi, se va desfăşura în perioada 6 aprilie – 13 octombrie 2024, iar în zonele temporar pietonale instaurate pe parcursul celor 7 luni în diverse puncte centrale şi în cartierele Bucureştiului vor avea loc diverse momente artistice sau activităţi sportive.

"Străzi Deschise, Bucureşti - Promenadă Urbană" conţine spectacole de teatru, demonstraţii de dans, concerte stradale live la ateliere de creaţie pentru copii, expoziţii, activităţi sportive şi zone de joacă, organizate de instituţii culturale ale oraşului.

În primul weekend, 6-7 aprilie 2024, Calea Victoriei devine pietonală, între orele 10.00 şi 22.00, pe segmentul de drum Piaţa Victoriei – intersecţia cu str. Gheorghe Manu, respectiv segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenţei, fără afectarea intersecţiilor.

Locuitorii Capitalei sunt invitaţi pe Calea Victoriei pentru a redescoperi frumuseţea şi diversitatea arhitecturală a Bucureştiului şi să urmărească, începând cu ora 17.00, momentele artistice programate să se desfăşoare pe traseul pietonal.

Traficul Societăţii de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

În weekendurile în care se desfăşoară evenimentul „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopţii până dimineaţa (sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23.00 până la ora 9.00. Pe arterele pe care nu mai circulă maşini se închid şi pistele de biciclete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici