Restricţii în Capitală, de Ziua NATO. Astăzi are loc retragerea cu torţe a Brigăzii 30/ Traseul evenimentului

Traficul rutier va fi restricţionat duminică, între 18.30 - 19.45, pe Calea Victoriei, pe banda I de circulaţie, între Strada Constantin Mille şi Bulevardul Regina Elisabeta, cu prilejul evenimentului "Solemnitatea retragerii cu torţe", anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

2151 afișări
Imaginea articolului Restricţii în Capitală, de Ziua NATO. Astăzi are loc retragerea cu torţe a Brigăzii 30/ Traseul evenimentului

Trafic rutier restricţionat pe Calea Victoriei duminică. Are loc retragerea cu torţe a Brigăzii 30

Duminică, în intervalul orar 19.00-21.30, se va organiza evenimentul ”Solemnitatea retragerii cu torţe”, pe traseul: Palatul Cercului Militar Naţional – Bd. Regina Elisabeta – Bd. Mihail Kogălniceanu – Piaţa Operei – Splaiul Independenţei – Pod Eroilor – Bd. Eroilor – Bd. Eroii Sanitari – Şos. Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu – Bd. Vasile Milea – Bd. Timişoara – sediul Brigăzii 30 Gardă.

Deplasarea detaşamentelor militare pentru retragerea cu torţe se va face pe banda I de circulaţie. Debarcarea detaşamentelor militare pentru retragerea cu torţe se va face pe Calea Victoriei, banda I de circulaţie în dreptul Cercului Militar Naţional, urmând ca încolonarea acestora să se facă pe str. Constantin Mille.

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că între orele 18.30-19.45, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, banda I de circulaţie, între str. Constantin Mille şi Bd. Regina Elisabeta, pentru debarcarea detaşamentelor militare şi pe str. Constantin Mille.

În anul 2019 se împlinesc 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Organizaţiei Nord-Atlantice, prilej cu care Ministerul Apărării Naţionale, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Educaţiei Naţionale, organizează o serie de evenimente publice.

La 29 martie 2004, România a aderat în mod oficial la NATO, prin depunerea instrumentelor de ratificare la Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii, statul depozitar al Tratatului Alianţei Nord-Atlantice. Depunerea instrumentelor de ratificare a fost urmată, la 2 aprilie 2004, de ceremonia arborării oficiale a drapelului românesc la sediul NATO. În baza Legii nr. 390 din 28 septembrie 2004, Ziua NATO în România se sarbătoreşte, în fiecare an, în prima duminică a lunii aprilie. Ziua NATO este o sărbătoare publică dedicată democraţiei, spiritului european şi euroatlantic.

Brigada 30 Gardă "Mihai Viteazul", unitate emblematică a Armatei Române, reprezintă astăzi singura unitate a Armatei României care îndeplineşte misiuni de ceremonii şi onoruri militare la cel mai înalt nivel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici