Restricţii pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi din ţară pentru lucrări

În funcţie de condiţiile meteorologice, miercuri vor fi mai multe restricţii pe autostrăzi şi pe drumurile naţionale din ţară, pentru lucrări, potrivit Centrului Infotrafic.

330 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi din ţară pentru lucrări

Restricţii pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi din ţară pentru lucrări

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că miercuri, în funcţie de condiţiile meteorologice, pe mai multe artere de circulaţie se vor aplica restricţii de circulaţie.

Astfel, pe Autostrada A2, la kilometrul 137, pe sensul către Constanţa, se vor efectua lucrări de înlocuire a parapetului din zona mediană, între orele 09:00 – 13:00. Circulaţia va fi restricţionată pe banda 2. De asemenea, la podul Borcea, pe sensul către Constanţa, se vor efectua lucrări de plombare cu mixtură asfaltică, între orele 09:00 – 11.00. Circulaţia va fi restricţionată pe banda 2.

Pe Autostrada A4, la kilometrul 4 + 600 de metri, se vor efectua lucrări de înlocuire a parapetului metalic marginal, în intervalul 09:00-16:00. În această zonă va fi indisponibilă semnalizarea rutieră şi banda de urgenţă.

Pe DN 7, pe tronsonul kilometric 150 – 153 + 500 de metri, pe raza localităţii Horezu, judeţul Vâlcea, se lucrează la frezare şi aşternere mixtură asfaltică, între orele 08:00 - 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale dirijată prin piloţi de circulaţie.

Pe DN 65C, pe tronsonul kilometric 40 – 73 + 200 de metri, pe raza localităţilor Bălceşti - Lădeşti, judeţul Vâlcea, se efectuează reparaţii partea carosabilă, între orele 11:00 - 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 cale dirijată de piloţi de circulaţie.

Pe DN 67B, pe tronsonul kilometric 47 + 400 de metri – 102, pe raza localităţilor Obislavu - Guşoeni, judeţul Vâlcea, se lucrează la cosit vegetaţie, între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale în zona utilajului de cosit.

Pe DN 7A, pe tronsonul kilometric 46 – 48, în zona localităţii Voineasa, judeţul Vâlcea, se lucrează la tăiere vegetaţie, între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se închide/deschide în reprize de maxim 15-20 minute.

Pe DN 57, în zona localităţii Berzasca, judeţul Caraş Severin, se vor efectua proceduri de detonare a versantului, între orele 14:00 – 17:00. Pe durata procedurilor de derocare, traficul va fi oprit temporar pentru eliberarea carosabilului.

Poliţiştii rutieri recomandă reducerea vitezei în zona lucrărilor, evitarea manevrelor periculoase şi respectarea indicaţiilor piloţilor de trafic sau a semnalizării rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici