Reţeaua de încărcare a maşinilor electrice se extinde. Rămâi cu bateria plină de la Bucureşti până la Chişinău

  • Kaufland extinde reţeaua proprie de încărcare a maşinilor electrice
  • Îţi vei putea încărca maşina pe o rută de 500 km în Bucureşti, Buzău, Focşani, Bacău, Iaşi şi Chişinău
  • Peste 20 de oraşe din România dispun de staţii de încărcare pentru maşina ta electrică
379 afișări

Nu mai poţi călători cu avionul? Iată că un lanţ de magazine din România a inaugurat staţii de încărcare a maşinilor electrice şi hibride pe o rută de 500 de km. Vei călători din Bucureşti până la Chişinău fără teama că ţi se vor epuiza bateriile. În România sunt circa 400 de astfel de staţii.

Autorturismele electrice şi cele hibride înregistrează o creştere de 2,7% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, conform Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). În plus, se estimează o dublare a vânzărilor de maşini elecrice în 2020, la peste 3.000, datorită programului Rabla Plus.

Bărbat cu maşină electrică: Este super tare, mai ales că eu sunt din Vaslui. Nu numai către oraşe internaţionale, dar ar trebui puse pe autostrăzi. Ăsta este viitorul până la urmă. Adică se va trece ori pe hibrid ori doar pur şi simplu pe electric.

LOREDANA SAMOILĂ, PR&Manager Kaufland România: Staţiile sunt deja montate şi sunt funcţionale în Bucureşti, Buzău, Focşani, Bacău, Iaşi şi Chişinău. Staţiile sunt de tip fast-charge şi pot oferi încărcare rapidă prin trei tipuri de prize. O maşină se poate încărca între 30-40, poate ajunge şi la 50 de minute maxim. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici