Reţeta de succes pe Instagram în 2022: Confidenţialitate şi mai multe videoclipuri

De la noi funcţionalităţi pentru creatorii de conţinuturi la un control mai mare asupra confidenţialităţii, mai ales asupra celor tineri - sunt obiectivele pe care le are Instagram pentru anul 2022.

168 afișări
Imaginea articolului Reţeta de succes pe Instagram în 2022: Confidenţialitate şi mai multe videoclipuri

Reţeta de succes pe Instagram în 2022: Confidenţialitate şi mai multe videoclipuri

Adam Mosseri, şeful Instagram, a vorbit despre obiectivele pe acest an.

Accentul rămâne pe videoclipuri, un tip de postări pe care Instagram s-a axat foarte mult în ultimii doi ani, inclusiv pentru a face faţă aplicaţiilor concurente, printre care TikTok.

Mosseri a anunţat că, în 2022, aplicaţia va creşte durata instastory-urilor de la 15 la 60 de secunde, precum şi o serie de funcţii moştenite de la TikTok, cum ar fi comentariile prin Reel, minifilme similare cu poveştile, dar cărora aplicaţia le dedică un meniu propriu, şi text-to-speech pentru videoclipuri.

„Va trebui să regândim ce este Instagram cu adevărat, pentru că lumea se schimbă rapid şi noi trebuie să ne schimbăm odată cu ea", a explicat Mosseri.

În lunile următoare vor fi suplimentate oportunităţile de generare de bani pentru creatori, precum şi o mai bună gestionare a confidenţialităţii.

O primă mişcare a fost introducerea pe Instagram a funcţiei „ia o pauză", pentru a reduce timpul petrecut pe aplicaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici