„Problemele” nu se rezolvă cu mită. Un bărbat din Mureş a fost reţinut după ce i-a oferit unui poliţist 2.500 de lei

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut după ce a încercat să mituiască un poliţist de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu suma de 2.500 de lei, anunţă oficialii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Mureş.

180 afișări
Imaginea articolului „Problemele” nu se rezolvă cu mită. Un bărbat din Mureş a fost reţinut după ce i-a oferit unui poliţist 2.500 de lei

Oamenii legii au prins în flagrant un cetăţean, de 33 de ani, care a oferit mită 2.500 de lei unui agent de poliţie din Mureş, care lucra la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

„În fapt, la data de 17 iulie, bărbatul de 33 de ani a fost prins având asupra sa o cantitate de 1.000 ţigarete, fără marcaj corespunzător, fiindu-i întocmit dosar penal. La data de 22 iulie, agentul de poliţie a formulat un denunţ la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, din care reieşea faptul că respectiva persoană i-a cerut să se întâlnească, în data de 23 iulie, pentru a ,,rezolva problema”, în aşa fel încât să nu mai sesizeze organele abilitate, respectiv Agenţia Naţională de Administrare Fiscală”, conform DGA Mureş.

În urma audierilor efectuate, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a persoanei care a oferit mită agentului de poliţie, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici