REVELION 2017. Aproape toate locurile de cazare de pe Valea Prahovei sunt deja rezervate pentru Crăciun şi petrecerea de anul nou

Staţiunile de pe Valea Prahovei atrag, în fiecare an, turişti din toate colţurile ţării, dar şi de peste hotare, făcând şi în acest an ca locurile de cazare din hoteluri şi pensiuni să fie pe terminate.

2282 afișări
Imaginea articolului REVELION 2017. Aproape toate locurile de cazare de pe Valea Prahovei sunt deja rezervate pentru Crăciun şi petrecerea de anul nou

REVELION 2017. Aproape toate locurile de cazare de pe Valea Prahovei sunt deja rezervate pentru Crăciun şi petrecerea de anul nou

La un hotel de trei stele din Sinaia, Crăciunul costă 1650 de lei, pentru două persoane, în camera dublă sau 1.100 de lei, camera single.

Tariful include 4 nopţi de cazare cu mic dejun bufet, spectacol ocazionat de sosirea lui Moş Crăciun, cu program artistic şi cadouri pentru copii, dejun festiv cu meniu tradiţional în data de 25 decembrie 2016, cu un bogat program artistic, cină în data de 26 decembrie, cu program artistic sau acces la centrul SPA.

Chiar şi aşa, hotelierii din Sinaia, Buşteni sau Azuga au epuizat cele mai bune oferte pentru sărbătorile de iarnă.

De Revelion, la acelaşi hotel, pachetul costă 1775 lei, de persoana, pentru 4 nopţi. Locurile pentru petrecerea din noaptea dintre ani au fost epuizate.

"Anul acesta, turiştii au ales să facă rezervările mult mai devreme faţă de anii trecuţi. De Revelion nu mai avem nicio cameră liberă. De Crăciun suntem acum ocupaţi 90 la sută. Din august am scos ofertele. Programul bogat a fost atuul nostru iar turişii ne-au ales", a declarat pentru Mediafax Ciprian Stanciu, reprezentantul hotelului.

La un hotel de lux din Azuga ofertele sunt ceva mai scumpe, dar reprezentanţii unităţii de cinci stele garantează că turiştii vor avea parte de vacanţe de vis.

Aici, pachetul care cuprinde trei nopţi de cazare costă de Crăciun 795 de euro, pentru camera dublă şi ajunge la 1015 euro, pentru Lux Garden Suite.

Potrivit ofertei, au fost aplicate reduceri substanţile celor care au rezervat până la 30 septembrie. Tariful cuprinde pe lângă cazare şi bufet cu prăjituri de casă şi cozonac, program de colinde, dejun traditional, café concert piano live sau acces gratuit la spa.

De Revelion, pachetul la acelai hotel care cuprinde 4 nopţi de cazare, costă 1795 de euro, camera dublă şi 2250 de euro, Lux Garden Suite.

Pentru un Revelion la o cabană de trei stele din Buşteni, turiştii trebuie să plătească 1540 de lei, de persoană, pachetul cuprinzând trei nopţi de cazare. Camere mai sunt, anunţă cabanierii.

"Avem rezervate şi achitate aproximativ 30 la sută din camere. Intenţii ale turiştilor mai sunt dar până nu sunt şi achitate nu le putem lua în calcul. Organizăm, conform tradiţiei, şi renumitul Carnaval, în seara de 1 ianuarie", a declarat Costi Luca, managerul cabanei.

Site-urile de specialitate anunţă că la majoritatea pensiunilor de pe Valea Prahovei camerele pentru Revelion au fost ocupate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici