Aproximativ 2.000 de persoane protestează la Cluj-Napoca şi Sibiu, cerând demisia Guvernului

Aproximativ 2.000 de persoane protestează, joi seara, în Cluj-Napoca şi Sibiu, cerând demisia Guvernului Grindeanu, unii purtând banderole albe pe braţ, cu mesajul „Rezist”, iar la Craiova manifestanţii s-au întâlnit cu ministrul Lia Olguţa Vasilescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

695 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 2.000 de persoane protestează la Cluj-Napoca şi Sibiu, cerând demisia Guvernului

#rezist Aproximativ 2.000 de persoane protestează la Cluj-Napoca şi Sibiu, cerând demisia Guvernului

Peste 1.000 de persoane protestează, joi seara, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca solicitând demisia Guvernului Grindeanu, unii purtând banderole albe pe braţ cu mesajul „Rezist”.

Participanţii la protest s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca având pancarte cu mesaje precum „Dacă nu vă PaSăDe noi, la puşcărie cu voi”, „Cluj – 1 euro buget, Teleorman – 13 euro”, „Demisia”, spunând că vor veni în fiecare seară în piaţă până la căderea Guvernului Grindeanu.

„Prezenţa noastră constantă este un semnal pentru guvernanţi că suntem cu ochii pe ei şi că nu pot face ce vor”, a spus unul dintre protestatari.

Şi la Sibiu sunt peste 1.000 de oameni care protestează, pentru a zecea seară la rând, ei scandând împotriva Guvernului şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

Protestatarii s-au adunat în jurul orei 19 în Piaţa Mare din Sibiu, de unde au plecat într-un marş pe străzile centrale ale oraşului.

Sibienii au scandat „Hoţii, hoţii”, „Jos Guvernul”, „PSD ciuma roşie” şi au purtat pancarte cu mesaje antiguvernamentale.

Aproximativ 20 de persoane care au protestat joi seara în Piaţa Mihai Viteazul, aflată în centrul Craiovei, s-au întânit cu ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, fost primar al oraşului.

Deşi zilele trecute protestatarii au scandat împotriva fostului edil, acum ministru în Guvernul Grindeanu, de data aceasta părţile s-au ignorat reciproc.

„Nu am trecut ostentativ prin zonă. Am trecut pe unde aveam treabă. Am traversat piaţa”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Lia Olguţa Vasilescu.

Ministrul Muncii a fost însoţit de vicepreşedintele Senatului, Claudiu Manda, preşedinte al PSD Dolj, aceştia participând, joi seara, la Craiova, o întâlnire de partid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici