REZULTATE ALEGERI LOCALE: La Cluj, USL câştigă 25 de mandate de primar, PDL - 18, iar UDMR - 5 - rezultate parţiale BEJ

USL a câştigat 25 de mandate de primar în judeţul Cluj, în timp ce PDL şi-a adjudecat 18 mandate de primar, iar UDMR - cinci mandate, arată rezultatele parţiale furnizate, luni, de Biroul Electoral Judeţean, care a anunţat că nu au fost centralizate rezultatele din oraşe.

3125 afișări
Imaginea articolului REZULTATE ALEGERI LOCALE: La Cluj, USL câştigă 25 de mandate de primar, PDL - 18, iar UDMR - 5 - rezultate parţiale BEJ

REZULTATE ALEGERI LOCALE: La Cluj, USL câştigă 25 de mandate de primar, PDL - 18, iar UDMR - 5 - rezultate parţiale BEJ

Rezultatele au fost anunţate de către reprezentanţii BEJ Cluj, luni la prânz, în urma centralizării voturilor din 51 din cele 81 de secţii de votare din judeţ.

Astfel, USL a câştigat în judeţul Cluj, în urma alegerilor locale de duminică, 25 de mandate de primar, în timp ce PDL şi-a adjudecat 18 mandate de primar, iar UDMR a obţinut cinci mandate.

Reprezentanţii BEJ au precizat că nu au fost centralizate rezultatele din oraşe şi că următoarea situaţie privind rezultatul scrutinului de duminică va fi pezentată de BEJ la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici