REZULTATE BACALAUREAT 2016. Două licee din judeţul Sibiu nu au niciun candidat care să fi promovat examenul de bacalaureat

Două licee din judeţul Sibiu nu au niciun candidat care să fi promovat examenul de bacalaureat, în vreme ce la un singur liceu, două absolvente au obţinut media generală zece, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1860 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2016. Două licee din judeţul Sibiu nu au niciun candidat care să fi promovat examenul de bacalaureat

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Două licee din judeţul Sibiu nu au niciun candidat care să fi promovat examenul de bacalaureat (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit ISJ Sibiu, la bacalaureatul din sesiunea iunie – iulie, înainte de contestaţii, două licee nu au avut niciun candidat care să fi promovat examenul.

Este vorba despre Colegiul Tehnologic Iacobeni, unde un singur candidat s-a înscris la bacalaureat, şi de Liceul Tehnologic "Transcom” Sibiu, unde au participat la examen doi absolvenţi.

REZULTATE BACALAUREAT 2016: 56 de elevi au luat media 10. Care este cel mai ridicat procent de promovare pe judeţe

Totodată, potrivit ISJ, două absolvente, ambele de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr” din Sibiu, au obţinut media 10, instituţia de învăţământ respectivă având o promovabilitate de 98,90 la sută.

Un liceu cu promovabilitate scăzută după examenul de bacalaureat este Liceul Tehnologic Mîrşa, unde unul din cei 12 absolvenţi a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat, media fiind de 9,09%.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. 66,7% este rata de promovare înainte de contestaţii

În total, din cele 35 de licee care au avut absolvenţi înscrişi la bacalaureat, 13 au avut promovabilitate sub 50 la sută, iar 8 licee au avut promovabilitate peste 90 la sută.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici