REZULTATE SIMULARE BAC 2019, anunţate astăzi/ Notele obţinute la simularea examenului de Bacalaureat nu se contestă

REZULTATE SIMULARE BAC 2019. Ministerul Educaţiei va publica, vineri, rezultatele la simularea la examenul de Bacalaureat, probe ce au fost susţinute de aproximativ 300.000 de elevi. Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

3219 afișări
Imaginea articolului REZULTATE SIMULARE BAC 2019, anunţate astăzi/ Notele obţinute la simularea examenului de Bacalaureat nu se contestă

REZULTATE SIMULARE BAC 2019: Notele obţinute la simularea examenului de Bacalaureat nu se contestă

REZULTATE SIMULARE BAC 2019: Notele vor fi anunţate de MEC

Simularea s-a adresat elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018-2019, dar a implicat şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi).

Vineri, Ministerul Educaţiei este aşteptat să publice rezultatele.

REZULTATE SIMULARE BAC 2019

Subiectele au fost elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE). Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depuse de elevi sau de părinţii acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici