Risc de avalanşă în masivul Făgăraş. Traseele montane sunt închise

Riscul de avalanşă în masivul Făgăraş este de gradul 3 din 5, la altitudini peste 1800 de metri, iar traseele montane sunt închise, a anunţat duminică Salvamont Argeş.

80 afișări
Imaginea articolului Risc de avalanşă în masivul Făgăraş. Traseele montane sunt închise

Risc de avalanşă în masivul Făgăraş. Traseele montane sunt închise

„Riscul de avalanşă în masivul Făgăraş este de gradul 3 din 5, la altitudini peste 1800 de metri. Din observatiile noastre, vă putem relata ca există depozite de zăpadă viscolită a căror dinamizare poate face ca zăpada să ajungă şi mult sub această altitudine”, anunţă Salvamont Argeş.

Traseele montane în zonă sunt şi rămân închise.

„Platforma potecilor nu mai este vizibilă şi parcurgerea trasei unei poteci de vară în condiţiile actuale este foarte riscantă”, arată salvatorii montani.

În acest moment, conform acestora, în golul alpin este viscol care face ca vizibilitatea să fie la 0-2 metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
salvamont,
avalanşă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici