Român condamnat pentru trafic de droguri, prins în Spania

Un român în vârstă de 35 de ani, urmărit naţional şi internaţional, condamnat pentru trafic de droguri, a fost prins în Spania.

253 afișări
Imaginea articolului Român condamnat pentru trafic de droguri, prins în Spania

Român condamnat pentru trafic de droguri, prins în Spania

„La data de 12 august 2022, în urma activităţilor investigative şi de cooperare poliţienească internaţională, efectuate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri - Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească - Biroul SIRENE, în urma colaborării cu autorităţile din Spania, au depistat în oraşul Tarragona, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, urmărit naţional şi internaţional”, a transmis Poliţia Capitalei.

Bărbatul se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 10 ani, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc, condamnarea fiind dispusă de Tribunalul Ialomiţa, în anul 2021.

Astfel, în data de 21 decembrie 2021, la solicitarea Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost emis un mandat european de arestare, de Tribunalul Ialomiţa, iar în prezent, bărbatul urmărit naţional şi internaţional se află în arestul Poliţiei Spaniole, urmând a fi adusă la îndeplinire procedura extrădării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici