Româncă sechestrată de un cetăţean turc în Germania, salvată în urma cooperării între poliţişti

O româncă de 31 de ani, care a fost sechestrată în Germania şi ameninţată că va fi vândută de un cetăţean turc, a fost salvată în urma cooperării între poliţiştii români şi cei germani.

482 afișări
Imaginea articolului Româncă sechestrată de un cetăţean turc în Germania, salvată în urma cooperării între poliţişti

Româncă sechestrată de un cetăţean turc în Germania, salvată în urma cooperării între poliţişti

Potrivit IGPR, luni, în jurul orei 17.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, de 31 de ani, este ţinută împotriva voinţei sale într-un imobil din Germania şi este ameninţată că, dacă nu remite 20.000 de euro, va fi vândută sau îi va fi suprimată viaţa.

Poliţiştii au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române, în vederea realizării schimbului de date şi informaţii necesar salvării persoanei în cauză.

În baza datelor furnizate din România, autorităţile germane au efectuat trei percheziţii la imobile din diferite localităţi.

Într-unul din imobilelele percheziţionate, au fost identificate victima şi bărbatul care o sechestra, un cetăţean de origine turcă, de 36 de ani.

Tânăra prezenta mai multe leziuni şi a fost transportată în vederea acordării asistenţei medicale, ulterior fiind cazată într-un centru de protecţie împotriva violenţei.

Agresorul a fost reţinut, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici