România, apreciată în Uniunea Europeană. Mesajul Ursulei von der Leyen

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a mulţumit Poloniei, României, Slovaciei şi Ungariei şi a propus activarea mecanismului de protecţie pentru refugiaţi.

39663 afișări
Imaginea articolului România, apreciată în Uniunea Europeană. Mesajul Ursulei von der Leyen

„Îi primim cu braţele deschise pe ucrainenii care trebuie să fugă de bombele lui Putin. Vreau să mulţumesc în special Poloniei, României, Slovaciei şi Ungariei”, a scris marţi pe Twitter Ursula von der Leyen.

Preşedinta CE propune activarea mecanismului de protecţie temporară pentru a oferi refugiaţilor un statut sigur şi acces la şcoli, îngrijire medicală şi muncă.

„Acesta este momentul adevărului pentru Europa. Modul în care reacţionăm astăzi la acţiunile Rusiei va determina viitorul sistemului internaţional. Trebuie să arătăm puterea care stă la baza democraţiilor noastre”, a declarat Ursula von der Leyen în plenul Parlamentului European.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici