România este puternică prin armata ei. Carol Florea, colonel în rezervă: „Prezenţa NATO în România este suficient de puternică pentru a descuraja orice intenţie agresivă din partea Rusiei”

  • România a cheltuit 10 miliarde de euro pe arme moderne.
  • Peste 30.000 de militari au experienţa teatrelor de operaţii.
  • Forţe terestre şi aeriene din Franţa, Germania şi SUA sunt aici să ne apere.
158 afișări
Imaginea articolului România este puternică prin armata ei. Carol Florea, colonel în rezervă: „Prezenţa NATO în România este suficient de puternică pentru a descuraja orice intenţie agresivă din partea Rusiei”

România este puternică prin armata ei. Carol Florea, colonel în rezervă: „Prezenţa NATO în România este suficient de puternică pentru a descuraja orice intenţie agresivă din partea Rusiei”

România, în ultimul ceas a început să îşi modernizeze armata. Din această cauză, 70%-80% din tehnică încă este din perioada sovietică, dar este în transformare şi în viitorii ani vom avea o armată puternică şi gata să ne apere.

În acest moment, totuşi, România nu se apără singură. Militarii nu sunt singuri, sunt cu ceilalţi militari din NATO.

„Fără îndoială, România a devenit mai sigură prin achiziţia de tehnică militară modernă de peste 8 miliarde de dolari. S-au achiziţionat echipamente noi-nouţe. Vorbim de sisteme de sistemele de proiective reactile HIMARS etc. Vor urma sisteme aeriene cu rază scurtă şi foarte scurtă de acţiune, F-35 şi eventual şi satelitul militar.”, a explicat Carol Florea, colonel în rezervă, pentru Aleph News.

„România a devenit mai sigură prin achiziţia acestor echipamente militare şi sper ca achiziţiile viiitoare să se concentreze pe echipamentele de război electronic şi pe combaterea dronelor de concentrare mobile”, a adăugat colonelul.

„NATO este cea mai puternică alianţă din istorie, ştim cu toţii acest lucru. Prezenţa NATOîn România, în opinia mea este suficient de puternică pentru a descuraja orice intenţie agresivă din partea Rusiei şi arată poporului român că NATO este pregătită să intervină. în caz de nevoie. Ştim de exerciţiile de pregătire ale NATO, în România, fie că sunt pe uscat, în aer sau la Marea Neagră şi mai ştim şi de prezenţa grupurilor de luptă, de prezenţă înaintată ale NATO, care vor deveni o obişnuinţă în România”, a declarat Carol Florea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici