România, locul 1 pe naţiuni la Olimpiada Internaţională de Geografie

Performanţă pentru elevii români la Olimpiada Internaţională de Geografie, desfăşurată în Indonezia, unde România s-a clasat pe locul 1 pe naţiuni.

2187 afișări
Imaginea articolului România, locul 1 pe naţiuni la Olimpiada Internaţională de Geografie

Sursa foto: Ministerul Educaţiei

Olimpiada Internaţională de Geografie s-a desfăşurat între 8 şi 14 august la Bandung, în Indonezia. România s-a clasat pe locul 1 pe naţiuni, a anunţat duminică Ministerul Educaţiei.

Lotul României a fost alcătuit din: Brădăţeanu Radu Andrei de la Colegiul Naţional „Sf. Sava” Bucureşti- medalie de aur, Hanganu Daniel Nicolae de la Colegiul Naţional Iaşi- medalie de aur, Preda David Ştefan de la Colegiul Naţional Unirea, Focşani- medalie de aur şi Olariu Tudor Sebastian de la Colegiul Naţional Costache Negruzzi, Iaşi- medalie de argint.

Coordonatorii lotului sunt prof. Fiscutean Mihaela Cornelia şi prof. Fiscutean Dorin, ambii de la Colegiul Naţional Iaşi.

Ministerul Educaţiei i-a felicitat pe toţi cei care au făcut posibilă această performanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici