România reia alergarea oprită de pandemie. Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti vor avea loc la datele tradiţionale

Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti revin la datele tradiţionale, după ce în 2021 au fost mutate în toamnă, din cauza contextului de sănătate, informează organizatorul, Bucharest Running Club.

887 afișări
Imaginea articolului România reia alergarea oprită de pandemie. Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti vor avea loc la datele tradiţionale

România reia alergarea oprită de pandemie. Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti vor avea loc la datele tradiţionale

Astfel, Bucharest Half Marathon se va desfăşura pe 7-8 mai şi Bucharest Marathon pe 8-9 octombrie 2022.

Cursele Copiilor revin şi ele din acest an şi se vor desfăşura pe 7 mai, odată cu Semimaratonul Bucureşti. Cursele se desfăşoară în mod gratuit, fără timpi înregistraţi şi clasamente, astfel copiii îşi însuşesc valori prin sport precum corectitudinea, iniţiativa şi încrederea de sine.

În solidaritate cu alergătorii ucraineni, Bucharest Running Club le va acorda acestora gratuitate la înscriere, indiferent de cursa pe care o vor alege.

În ceea ce priveşte implicarea socială, parteneriatul pe care BRC îl începe anul acesta cu GivenGain.com vine în sprijinul alergătorilor şi al cauzelor susţinute cu beneficiul unei expuneri internaţionale consistente.

Astfel, Semimaratonul şi Maratonul Bucureşti se alătură evenimentelor majore care utilizează deja această platformă, dintre care enumerăm Maratoanele de la Boston, New York, Chicago, Londra, Paris, Atena.

„Într-un an turbulent, cu multe suişuri şi coborâşuri, Bucharest Running Club demonstrează încă o dată că poate să organizeze două evenimente de alergare la cele mai înalte standarde de siguranţă.

Scopul nostru este să ne vedem cu entuziasm şi motivare la linia de start pe 8 mai şi 9 octombrie şi să cucerim împreună străzile Bucureştiului”, declară Valeria Răcilă van Groningen, preşedinta Bucharest Running Club, în comunicatul remis presei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici