România repatriază infractori. Trei români condamnaţi, aduşi în ţară din Spania şi Germania

Trei bărbaţi, condamnaţi în România, au fost aduşi marţi în ţară pentru a-şi executa pedepsele, a anunţat ministrul Justiţiei Alina Gorghiu.

164 afișări
Imaginea articolului România repatriază infractori. Trei români condamnaţi, aduşi în ţară din Spania şi Germania

România repatriază infractori. Trei români condamnaţi, aduşi în ţară din Spania şi Germania

Potrivit ministrului Justiţiei, este vorba de Grigore Nicolae-Răzvan, adus din Spania, condamnat la 9 ani pentru tentativă la omor calificat, de Roman Paul, adus din Germania, condamnat la 5 ani pentru furt calificat, infracţiuni informatice şi economice şi de Udilă Adrian, adus din Germania, condamnat la 3 ani şi 2 luni, pentru act sexual cu un minor.

Alina Gorghiu susţine că efortul pentru aducerea în ţară a fugarilor „este zilnic”.

„Avem nevoie de legea împotriva fugarilor, de acea pedeapsă suplimentară asimilată evadării pentru cei care sunt infractori periculoşi şi decid să fugă din ţară după condamnare. Avem nevoie şi de dispozitive electronice de supraveghere în cazul persoanelor aflate în aşteptarea sentinţei. Şi le vom achiziţiona. Până atunci, continuăm aducerea în ţară a fugarilor! Efortul statului este zilnic, indiferent de numele persoanei condamnate”, a adăugat Alina Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alina gorghiu,
aduşi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici