Video România sub zăpadă: Cum arată drumurile din elicopterul MAI - VIDEO

Ministerul Administraţiei şi Internelor a publicat imagini surprinse dintr-unul dintre elicopterele care survolează drumurile din ţară, pentru a monitoriza situaţia creată după ninsori şi viscol.

2408 afișări

Piloţii Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) au efectuat 12 misiuni umanitare, până în acest moment, în cursul cărora au fost preluate şi transportate, la spitalele din Capitală, pentru acordarea de îngrijiri medicale, 25 de persoane.

Din cele 12 elicoptere, cinci sunt de tip SMURD şi şapte sunt aeronave umanitare MAI.

Elicopterele SMURD au preluat o gravidă din Budeşti (judeţul Călăraşi), o persoană în şoc hemoragic din Alexandria (judeţul Teleorman), două persoane care necesitau dializă din Olteniţa (judeţul Călăraşi), o persoană în stop cardio respirator din Piteşti, judeţul Argeş.

Elicopterele MAI au preluat o mamă cu un copil din localitatea Coţofanca (judeţul Călăraşi), o femeie cu metroragie şi anemie severă din Urziceni, trei persoane pentru dializă şi una cu suspiciune de infarct din Vasilati (judeţul Călăraşi), şase persoane cu dializă din Curcani şi Budeşti (judeţul Calaraşi), şapte persoane dintre care trei cu dializă, o urgenţă medicală, doi copii şi o mamă din Mihai Bravu (judeţul Giurgiu), din Pasărea, comuna Frumuşani (judeţul Călăraşi) şi din Gălbinaşi.

Alte două elicoptere MAI au transportat provizii la Lehliu Gară (judeţul Călăraşi).

Premierul Emil Boc a plecat din Bucureşti cu un elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru a survola o parte din zonele afectate de ninsorile din ultimele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici