Românii, hărţuiţi la serviciu: stau des peste program şi nu-şi permit pauză de masă

Patru din zece români sunt stresaţi la serviciu: de şef, de colegi ori de volumul de muncă. Cel mai rău stau angajaţii de la privat, iar dacă sunt din Bucureşti, sunt de două ori mai stresaţi decât cei din alte zone ale ţării, potrivit unui studiu realizat de Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii.

38 afișări
Imaginea articolului Românii, hărţuiţi la serviciu: stau des peste program şi nu-şi permit pauză de masă

Românii, hărţuiţi la serviciu: stau des peste program şi nu-şi permit pauză de masă (Imagine: Mediafax Foto)

Stresaţi de job, conflictuali în relaţiile cu colegii, nervoşi, insomniaci, neliniştiţi şi obosiţi - aşa apar angajaţii români, potrivit unui studiu realizat de Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, ale cărui rezultate au fost anunţate marţi, în cadrul unei conferinţe. Conform studiului, 41% dintre români au relaţii profesionale inadecvate, în care şeful sau colegii ţipă unii la alţii, iar statul peste program este activitatea cu efecte negative cel mai frecvent menţionată.

Citeşte mai multe despre stresul românilor la serviciu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici