Românii se întorc din minivacanţa de 1 Decembrie: Coloane de maşini pe DN1, DN7 şi DN73/ Care sunt rutele alternative

Drumul Naţional 1 este foarte aglomerat, duminică, circulându-se în coloană, bară la bară, între Predeal şi Comarnic. Traficul este intens şi între Veştem şi Tălmaciu, judeţul Sibiu, între Râmnicu Vâlcea şi Bujoreni, judeţul Vâlcea, iar între Rucăr şi Bran s-au format coloane pe 20 de kilometri.

1118 afișări
Imaginea articolului Românii se întorc din minivacanţa de 1 Decembrie: Coloane de maşini pe DN1, DN7 şi DN73/ Care sunt rutele alternative

Românii se întorc din minivacanţa de 1 Decembrie: Trafic îngreunat pe DN1, pe sensul către Bucureşti

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numărului foarte mare de maşini care se deplasează dinspre staţiunile montane către Capitală, se circulă în coloană, bară la bară, pe DN1, între Predeal şi Comarnic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii care se întorc de la munte sunt sfătuiţi să folosească ruta ocolitoare: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde, deşi pe anumite porţiuni se mai aglomerează, valorile de trafic sunt mult mai reduse.

De asemenea, tot din cauza numărului mare de autoturisme, traficul este intens şi pe DN7, între Veştem şi Tălmaciu, judeţul Sibiu, precum şi între Râmnicu Vâlcea şi Bujoreni, judeţul Vâlcea, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

Totodată, se circulă bară la bară şi pe DN73, între Rucăr şi Bran, pe sensul de mers către Rucăr, unde s-a format o coloană de aproximativ 20 de kilometri.

Trafic îngreunat pe sensul de mers către Bucureşti,

Traficul este îngreunat, duminică, din cauza numărului mare de maşini, pe DN1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Din cauza numărului mare de maşini care se deplasează dinspre staţiunile montane către Capitală, se circulă îngreunat pe DN1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic.

”Valorile de trafic sunt în creştere şi ne aşteptăm ca în orele următoare acestea să fie din ce în ce mai intense, având în vedere numărul foarte mare de turişti care se întorc astăzi de la munte”, arată Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, unde la ora transmiterii acestei ştiri valorile de trafic sunt reduse.

Poliţiştii recomandă şoferilor să respecte indicaţiile şi să circule cu atenţie sporită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici