Românul ce a suferit un atac vascular în Canada, internat la Sf. Spiridon Iaşi

Românul Constantin Dumitru Mărginean, care a suferit un atac vascular în ianuarie, când se afla în vizită la fiica sa la Montreal, a fost dus, duminică noaptea, la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, însă va fi transferat la o altă unitate medicală ieşeană, pentru investigaţii neurologice.

131 afișări
Imaginea articolului Românul ce a suferit un atac vascular în Canada, internat la Sf. Spiridon Iaşi

Românul ce a suferit un atac vascular în Canada, internat la Sf. Spiridon Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Bărbatul a ajuns duminică noapte la noi în stare bună, iar o parte dintre investigaţiile medicale pe care le puteam face s-au făcut. Cum pacientul are şi afecţiuni de natură neurologică, am decis transferarea lui la un alt spital, probabil la Spitalul de Recuperare sau la cel de Neurochirurgie”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Ioan Bârliba, managerul Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Potrivit acestuia, pacientul va fi transferat la o altă unitate medicală în cursul acestei zile.

Constantin Dumitru Mărginean a fost preluat, duminică, de la Aeroportul Otopeni cu o ambulanţă de la Iaşi, care l-a dus la Spitalul "Sfântul Spiridon".

Bărbatul a plecat din Canada sâmbătă la bordul unei curse de linie, el fiind asistat pe tot parcursul călătoriei de personal medical specializat.

Bărbatul de 65 de ani a suferit un accident vascular în Canada, în timp ce se afla într-o vizită la fiica sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici