VIDEO  Ruşii fac exerciţii militare la graniţa cu Ucraina: clipul simulării unui atac la scară largă

Postul de televiziune Moscow Defence a anunţat începerea primelor exerciţii în apropierea graniţei cu Kiev.

3862 afișări
Imaginea articolului Ruşii fac exerciţii militare la graniţa cu Ucraina: clipul simulării unui atac la scară largă

Moscova, exerciţii militare la graniţa cu Ucraina: clipul simulării unui atac la scară largă

„Unităţile militare din Districtul Militar de Est al Forţelor Armate ale Federaţiei Ruse şi ale Forţelor Armate ale Belarusului implicate în verificarea Forţelor de Răspuns a Statului Uniunii au început pregătirea pentru luptă în taberele de antrenament Domanovsky, Gozhsky, Obuz-Lesnovsky, Brestsky şi Osipovichsky".

Cu acest videoclip, postul de televiziune Moscow Defence a anunţat începerea primelor exerciţii în apropierea graniţei cu Kiev, în urma discursului lui Putin.

După cum explică subtitrarea videoclipului de propagandă, exerciţiul militar va fi împărţit în două faze. Prima se va încheia pe 9 februarie şi va presupune „înfiinţarea de grupări de trupe pe teritoriul bielorus, protecţia şi apărarea unor structuri naţionale şi militare importante, protecţia spaţiului aerian”.

A doua fază se va desfăşura în perioada 10-20 februarie şi prevede „exerciţiu comun în teren”. Videoclipul - care prezintă coloane de vehicule blindate care avansează, elicoptere de luptă şi tunuri îndreptate spre Ucraina - ridică tensiunea internaţională, arătând Vestului şi Ucrainei că Putin este gata de luptă. 

De altfel, jumătatea lunii februarie a fost indicată ca fiind perioada în care Rusia ar plănui să atace.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici