Rută nouă Bucureşti Băneasa-Ancona, începând cu 16 septembrie

Aeroitalia anunţă deschiderea unei noi rute între Bucureşti şi Ancona, Italia, din 16 septembrie.

7275 afișări
Imaginea articolului Rută nouă Bucureşti Băneasa-Ancona, începând cu 16 septembrie

Rută nouă Bucureşti Băneasa-Ancona, începând cu 16 septembrie

Zborurile care vor conecta Aeroportul Băneasa – Aurel Vlaicu din Bucureşti cu cel din Ancona începând cu 16 septembrie 2023 vor fi operate de aeronave de tip ATR72 cu 68 de locuri şi sunt programate în fiecare zi de marţi, joi si sâmbătă, cu următoarele orare:

Plecare din Ancona la ora 11:10 – Sosire la Bucureşti Băneasa la ora 14:55

Plecare din Bucureşti Băneasa la ora 15:35 – Sosire la Ancona la ora 17:20.

Ancona va fi cea de-a treia destinaţie deservită de Aeroitalia de la Aeroportul Bucureşti Băneasa, destinaţie care se adaugă celor deja operate: Roma Fiumicino şi Comiso.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici