Rute alternative şi recomandări pentru turiştii care se întorc de la munte şi de la mare, spre Bucureşti

  • Sunt aşteptate valori mari de trafic, duminică, în ziua când cei mai mulţi dintre turiştii care au petrecut pe litoral sau în staţiunile de pe Valea Prahovei se întorc spre Capitală
  • în ziua când cei mai mulţi dintre turiştii care au petrecut pe litoral sau în staţiunile de pe Valea Prahovei se întorc spre Capitală, În acest context, poliţiştii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române recomandă rute alternative pentru turiştii care se întorc de la munte şi de la mare, spre Bucureşti
1556 afișări
Imaginea articolului Rute alternative şi recomandări pentru turiştii care se întorc de la munte şi de la mare, spre Bucureşti

Mediafax FOTO

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică, poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, cât şi pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Întrucât sunt aşteptate valori ridicate de trafic pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui, dar şi pe DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, oamenii legii recomandă şoferilor rute alternative.

Astfel, în loc de Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pot fi folosite DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti sau A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.

Pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti sunt recomandate ca rute alternative DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Bucureşti sau DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – Bucureşti sau DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – Bucureşti, ori DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuiesc pe şoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici