S-a întâmplat în Brazilia: a încărcat frigiderul, aragazul şi maşina de spălat pe acoperişul maşinii, un firav Fiat 147

S-a întâmplat în Barreiro, regiunea Belo Horizonte: un bărbat a cărat un frigider, o maşină de spălat, un cuptor, o butelie de gaz şi un ventilator (printre alte obiecte), pe capota unui vechi Fiat 147.

8649 afișări
Imaginea articolului S-a întâmplat în Brazilia: a încărcat frigiderul, aragazul şi maşina de spălat pe acoperişul maşinii, un firav Fiat 147

Dacă îţi lipsesc banii să apelezi la o firmă specializată, un brazilian a ales o metodă care se limitează la fizică sau la science-fiction.

Aşa cum s-a întâmplat în Brazilia, în districtul Santa Cruz din Barreiro: a doua cea mai dezvoltată regiune a Belo Horizonte, capitala statului Minas Gerais.

Un vechi Fiat 147 din 1976 a fost zărit pe străzile din zonă, condus de un localnic, transportând literalmente toată casa pe acoperiş.

O scenă de neratat care nu putea să nu fie filmată de doi bărbaţi aflaţi la bordul unei alte maşini care se afla în spatele Fiatului Spazio. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici