S-a lăsat cu zeci de amenzi după partida de fotbal Oţelul Galaţi-Dinamo Bucureşti

Jandarmii au stabilit sancţiunile care i-au vizat pe suporterii care s-au agresat în jurul stadionului gălăţean. În timpul incidentelor, un poliţist a fost lovit în cap cu o piatră şi a ajuns la spital.

220 afișări
Imaginea articolului S-a lăsat cu zeci de amenzi după partida de fotbal Oţelul Galaţi-Dinamo Bucureşti

S-a lăsat cu zeci de amenzi după partida de fotbal Oţelul Galaţi-Dinamo Bucureşti

Jandarmeria Galaţi anunţă că a aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 18.000 lei, cu ocazia desfăşurării partidei de fotbal dintre Oţelul şi Dinamo care a avut loc joi seara, pe Stadionul Oţelul din Galaţi.

Zeci de suporteri s-au luat la bătaie în stradă. Agresorii au fost duşi la audieri şi au fost amendaţi.

„În jurul orei 20:30, înaintea începerii partidei de fotbal, un grup de 26 suporteri ai echipelor Dinamo Bucureşti şi Petrolul Ploieşti care au efectuat deplasarea la Galaţi, neorganizat, cu autoturisme personale, s-au provocat reciproc în zona arenei sportive, fapt ce a impus luarea măsurii conducerii acestora la Secţia 2 Poliţie, în vederea identificării. 19 dintre suporteri au fost sancţionaţi pentru provocarea şi participarea la scandal, în locuri publice, cât şi pentru săvârşirea în public de fapte sau gesturi obscene, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 18.000 lei”, a anunţat Jandarmeria Galaţi.

Pentru 15 suporteri a fost aplicată şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive de tipul meciurilor de fotbal pentru o perioadă de un an, a precizat Jandarmeria.

În timpul incidentelor, un poliţist de la Seviciul Rutier a fost rănit şi a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o piatră. El dirija traficul rutier într-o intersecţie aflată în apropierea stadionului şi a intervenit pentru a aplana incidentul provocat de suporteri.

În urma anchetei s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din satul Păuleşti, judeţul Prahova este cel care a aruncat cu piatra în direcţia autoturismului. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ultraj, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore. Vineri, el va fi dus Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici