S-a prezentat beată la examenul pentru obţinerea permisului auto

O tânără în vârstă de 20 de ani din Arad a fost eliminată din examenul pentru obţinerea permisului auto, luni dimineaţă, după ce examinatorii au constatat că aceasta era beată, ea fiind supusă şi unui test cu fiola.

641 afișări
Imaginea articolului S-a prezentat beată la examenul pentru obţinerea permisului auto

S-a prezentat beată la examenul pentru obţinerea permisului auto (Imagine: Mediafax Foto)

Femeia era programată pentru examinare luni dimineaţă, însă funcţionarii Prefecturii nu au mai lăsat-o să participe la testare întrucât au constatat că a consumat alcool.

"Tânăra mirosea a alcool şi i-am chemat pe colegii de la Poliţia Rutieră pentru un test cu fiola, în urma căruia a reieşit o alcoolemie de 0,71 la mie în aerul expirat", a declarat Pavel Tuduce, şeful Biroului Permise şi Examinări din cadrul Prefecturii.

Tânăra a spus că a consumat "patru ginuri tonice", în cursul nopţii, dar a insistat că ea poate trece examenul cu 26 de răspunsuri corecte din 26 posibile pentru că a învăţat suficient.

Totuşi, examinatorii nu i-au mai permis să mai participe la test şi au trimis-o acasă.

Candidata a fost la prima încercare de obţinere a permisului auto, însă va trebui să se reprogrameze pentru examen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici