S-a sacrificat pentru pacienţii mai tineri: O bătrână de 90 de ani a murit după ce a refuzat ventilatorul

  • O femeie de 90 de ani din Belgia, infectată cu noul coronavirus, a refuzat ventilatorul şi a murit
  • Aceasta a spus că aparatul trebuie folosit pentru pacienţii mai tineri
1601 afișări
Imaginea articolului S-a sacrificat pentru pacienţii mai tineri: O bătrână de 90 de ani a murit după ce a refuzat ventilatorul

S-a sacrificat pentru pacienţii mai tineri: O bătrână de 90 de ani a murit după ce a refuzat ventilatorul

O femeie de 90 de ani din Belgia, infectată cu noul coronavirus, a refuzat ventilatorul şi a murit. Bătrâna le-a spus medicilor să salveze pacienţii mai tineri pentru că ea a avut deja o viaţă bună, scrie Daily Mirror.

Suzanne Hoylaerts, din Binkom, Belgia, a fost internată în spital la două săptămâni după ce a început să aibă probleme de respiraţie şi îşi pierduse pofta de mâncare. Testul la coronavirus i-a ieşit pozitiv, astrel că a fost plasată în izolare, iar starea ei s-a deteriorat rapid.

Când medicii au sugerat să fie pusă pe ventilator ca să respite, femeia a întrebat dacă ventilatorul ar putea fi folosit pentru a salva pe cineva mai tânăr.

Suzanne Hoylaerts a efuzat apoi ventilatorul.

„Nu vreau să folosesc respiraţia artificială. Folosiţi-o pentru pacienţii mai tineri. Am avut deja o viaţă bună", a declarat femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici