S-a semnat contractul pentru construcţia unui nou sector al liniei de metrou M6

Metrorex anunţă că a fost desemnat câştigătorul contractului pentru construcţia unui nou sector al liniei de metrou M6 care va asigura legătura cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

1453 afișări
Imaginea articolului S-a semnat contractul pentru construcţia unui nou sector al liniei de metrou M6

Asociaţia Pro Infrastructură, Facebook

Metrorex anunţă desemnarea câştigătorului contractului de achiziţie sectorială având ca obiect: „Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai - Otopeni). Proiectare şi execuţie lucrări structură de rezistenţă pentru Lotul 1.2: Tokyo - Aeroport Otopeni”.

Câştigătorul procedurii de atribuire este Asocierea Gülermak Ağir Sanayi Inşaat Ve Taahhüt A.S.-Somet SA.

Valoarea contractului este de 1.278.415.271,87 lei, fără TVA. Sursele de finanţare sunt asigurate de la bugetul de stat şi fonduri externe rambursabile – credit extern JICA.

Durata estimată a contractului este de 48 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Lotul 1.2: Tokyo - Aeroport Otopeni al Magistralei 6 are 7,6 km, 6 staţii (cu următoarele denumiri: Washington, Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion I.C. Brătianu, Aeroport Otopeni) şi va completa lucrările pentru realizarea întregii linii de metrou care face legătura dintre staţia de metrou 1 Mai existentă şi Aeroportul Otopeni.

Proiectul Magistrala 6 „Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă” cu o lungime totală de 14,2 km şi 12 staţii de metrou.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici