S-a stabilit CAUZA accidentului din Teleorman: Defecţiuni tehnice ale TIR-ului implicat/ Nouă răniţi au fost transportaţi în Capitală

Accidentul de la Teleroman, în urma căruia 14 persoane au fost rănite, s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice a TIR-ului, acesta lovind un microbuz care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3053 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit CAUZA accidentului din Teleorman: Defecţiuni tehnice ale TIR-ului implicat/ Nouă răniţi au fost transportaţi în Capitală

S-a stabilit CAUZA accidentului din Teleorman: Defecţiuni tehnice ale TIR-ului implicat

UPDATE: Nouă răniţi în accidentul din Teleorman au fost transportaţi la spitale din Bucureşti, patru victime fiind internate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, trei la Spitalul Bagdasar- Arseni şi două la Spitalul Universitar, anunţă reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit IGSU, un bărbat în vârstă de 82 ani, aflat iniţial în stop cardio respirator şi ulterior resuscitat şi internat pe secţia ATI, a decedat. Reprezentanţii Spitalului din Alexandria au precizat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a murit după ce a fost transportat la unitatea lor spitalicească.

Restul răniţilor au rămas internaţi în spitale din Alexandria şi Capitală. În Bucureşti, au fost transportate până la urmă nouă persoane, patru victime fiind internate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, trei la Spitalul Bagdasar- Arseni şi două la Spitalul Universitar, anunţă reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Patru victime au primit îngrijiri la Spitalul Judeţean Alexandria.

Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că în urma anchetei efectuate la locul producerii accidentului s-a stabilit că evenimentul rutier s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice.

Din motive tehnice, conducătorul autotrenului a intrat într-un microbuz care se deplasa regulementar din sens opus, pe direcţia Alexandria - Turnu Măgurele”, a declarat Dragole.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în accident au fost implicate, în total 17 persoane, dintre care 14 au fost transportate la spitale. Cinci victime implicate în accidentul din Teleorman sunt transportate la spitale din Capitală, patru dintre ele fiind duse la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, iar un copil va ajunge în grija medicilor de la Spitalul „Bagdasar Arseni”, potrivit reprezentanţilor IGSU.

Alţi răniţi au fost transportaţi la UPU din cadrul Spitalului Alexandria, unde, la ora transmiterii acestei ştiri primesc îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă.

Joi după-amiază, un TIR şi un microbuz s-au ciocnit pe DN 52, în localitatea Furculeşti din Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici