S-a urcat pe un vagon de tren. Militar american, curentat în Gara Curtici. Acesta este internat la spital cu arsuri pe corp

Un militar american, care însoţea un convoi ce părăsea România, după un exerciţiu NATO, a ajuns, marţi, la Spitalul Clinic de Urgenţă Arad cu arsuri pe corp, după ce s-a urcat pe un vagon de tren şi s-a curentat, autorităţile luând în calcul să-l mute pe bărbat la un spital din Germania.

2369 afișări
Imaginea articolului S-a urcat pe un vagon de tren. Militar american, curentat în Gara Curtici. Acesta este internat la spital cu arsuri pe corp

Militar american, rănit grav după ce s-a urcat pe un vagon în Gara Curtici şi s-a curentat

Incindentul a avut loc, marţi, în gara punctului de trecere a frontierei Curtici din judeţul Arad, după efectuarea verificărilor de frontieră.

Conform unor informaţii din cadrul anchetatorilor, militarul american însoţea un convoi militar care părăsea România în urma unui exerciţiu militar NATO.

Deocamdată nu se ştie din ce motiv militarul s-a urcat pe vagonul trenului, unde se aflau fire de curent.

La faţă locului a fost chemat echipaj SMURD, care l-a transportat pe militar la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Surse medicale au precizat că soldatul are arsuri de gradul doi pe 80 la sută din corp, iar autorităţile iau în calcul să-l transfere la un spital din Germania.

În acest caz, autorităţile din Arad au anunţat Ambasada Statelor Unitate ale Americii la Bucureşti.

În ultimele zile mai multe convoaie cu tehnică militară au părăsit România, prin judeţul Arad, atât pe cale rutieră, cât şi aeriană şi feroviară, după ce au participat la un mare exerciţiu NATO.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici