S-au dat singuri pe mâna poliţiei: După ce au furat televizoare, s-au certat cu un taximetrist şi au fost prinşi

  • Trei bărbaţi sunt bănuiţi că au furat televizoare dintr-un centru medical din Capitală
  • Aceştia au fost prinşi de poliţişti în urma unei altercaţii cu un poliţist
437 afișări
Imaginea articolului S-au dat singuri pe mâna poliţiei: După ce au furat televizoare, s-au certat cu un taximetrist şi au fost prinşi

Foto: Shutterstock

Trei bărbaţi bănuiţi că au furat televizoare dintr-un centru medical din Capitală au fost prinşi de poliţişti, în urma unui scandal cu un taximetrist.
 
Furtul din centrul medical din sectorul 1 al Capitalei a avut loc sâmbătă.
 
Poliţiştii au prins trei bărbaţi care se certau cu un taximetrist, iar asupra lor au fost găsite televizoare şi o bicicletă, despre a căror provenienţă nu au avut explicaţii.
 
În urma audierilor, poliţiştii au stabilit că cei trei au intrat într-un centru medical din sectorul 1, de unde au furat mai multe bunuri.
 
O parte dintre bunurile furate, între care şi o bicicletă, a fost recuperată şi redată păgubiţilor.
 
Doi dintre tineri au fost reţinuţi, ulterior instanţa dispunând faţă de unul dintre ei arest la domiciliu, iar faţă de celălalt control judiciar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici