Săbii, cuţite, o armă de foc şi peste 150 kg de pirotehnice, ridicate de poliţie din judeţul Prahova

Mai multe săbii şi cuţite, o armă de foc letală, muniţie şi peste 150 kg de articole pirotehnice au fost ridicate de poliţiştii din Prahova, joi, în urma a două percheziţii făcute în zona Vălenii de Munte, la persoane bănuite de vânzarea fără drept a materialelor pirotehnice, anunţă IGPR.

1246 afișări
Imaginea articolului Săbii, cuţite, o armă de foc şi peste 150 kg de pirotehnice, ridicate de poliţie din judeţul Prahova

Săbii, cuţite, o armă de foc şi peste 150 kg de pirotehnice, ridicate de poliţie din judeţul Prahova

"La data de 22 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte au efectuat două percheziţii la persoane bănuite de opraţiuni fără drept cu materiale pirotehnice.Percheziţiile au fost efectuate la adrese din oraşul Vălenii de Munte şi Predealul Sărari.Din cercetări, a reieşit că persoanele în cauză ar fi comercializat fără drept articole pirotehnice, pe care le-ar fi achiziţionat anterior dintr-un centru comercial din municipiul Bucureşti şi Braşov.La percheziţii au fost descoperite aproximativ 150 de kilograme de articole pirotehnice categoria F2, precum şi arme albe (sabii, cuţite etc) şi o armă de foc letală şi muniţie deţinute fără drept. Acestea au fost ridicate în vedere continuării cercetărilor.", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX de Inspectoratul General al Poliţiei Române(IGPR).

Două persoane au fost conduse la audieri la sediul Poliţiei Judeţene Prahova, pentru una dintre ele fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Potrivit IGPR, vineri, aceasta va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici