„Şahul nu se joacă cu zaruri”. Jandarmii au dat amenzi de 19.000 de lei în Sectorul 6

Şahul nu se joacă cu zaruri, avertizează jandarmii, care povestesc, într-o postare pe Facebook, că 14 bucureşteni din Sectorul 6 au fost amendaţi pentru constituire de grup şi practicarea jocurilor de noroc, precum şi pentru nerespectarea regulilor sanitare cu 19.000 de lei: „Un fel de şah mat”.

931 afișări
Imaginea articolului „Şahul nu se joacă cu zaruri”. Jandarmii au dat amenzi de 19.000 de lei în Sectorul 6

„Şahul nu se joacă cu zaruri”. Jandarmii au dat amenzi de 19.000 de lei în Sectorul 6

„Şahul nu se joacă cu zaruri. Seara trecută, sectorul 6 al Capitalei. Într-o zonă verde, aflată între blocuri, vedem mai multe persoane adunate laolaltă. Ajungem la faţa locului. <Foişor de şah> - scria mare pe gardul ce împrejmuia spaţiul de relaxare. <- Şase... Vin jandarmii!> - îl auzim spunând pe unul dintre jucători. Şahul se juca, de fapt, cu zaruri”, potrivit Jandarmeriei.

Potrivit sursei citate, erau 14 persoane două dintre acestea, minore, iar, mai mult, un bărbat din grup figura în izolare la domiciliu.

„Ce le-a picat la zar? E simplu de intuit! Amenzi pentru constituire de grup şi practicarea jocurilor de noroc, precum şi pentru nerespectarea regulilor sanitare. Valoarea sancţiunilor: 19.000 de lei. Un fel de şah mat adus de o prezenţă neaşteptată”, se menţionează în finalul postării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici