Sălaj: Trupul unui bărbat neidentificat, scos din Someş de pompierii militari

Pompierii militari din cadrul ISU Sălaj au scos, vineri, din râul Someş, corpul neînsufleţit al unui bărbat cu identitate necunoscută, în vârstă de aproximativ 50 de ani.

102 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Porolissum" Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii militari au scos, vineri, din Someş, corpul neînsufleţit al unui bărbat cu identitate necunoscută, în vârstă de aproximativ 50 de ani, echipele de intervenţie demarând căutări în apele râului după ce şeful Postului de Poliţie Băbeni a anunţat că a văzut plutind pe Someş trupul unui bărbat.

"Am fost anunţaţi în această dimineaţă (vineri, n.r.) de şeful şeful Postului de Poliţie Băbeni că a zărit plutind în Someş un corp neînsufleţit. Au fost trimise de urgenţă echipaje la faţa locului şi au fost demarate cercetări, fiind scos ulterior pe mal trupul neînsufleţit al unui bărbat cu identitate necunoscută, în vârstă de aproximativ 50 de ani. Poliţiştii vor trece la identificarea acestuia", a declarat Lucian Jacodi.

Potrivit sursei citate, corpul neînsufleţit a fost găsit în apă între localităţile Ciocmani şi Surduc.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că se va verifica dacă în zonă au fost raportate persoane dispărute în ultimele zile, dat fiind că există posibilitatea ca trupul să fi stat mai mult timp în apă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici