Salarii de 35.000 de euro pentru specialişti IT români, în Franţa

O firmă în domeniul IT din Franţa caută să angajeze, prin intermediul Agenţiei de Şomaj Vaslui, 20 de dezvoltatori de programe informatice în schimbul unui salariu anual ce poate ajunge până la 35.000 de euro, pentru un program săptămânal de 39 ore de lucru.

1224 afișări
Imaginea articolului Salarii de 35.000 de euro pentru specialişti IT români, în Franţa

Salarii de 35.000 de euro pentru specialişti IT români, în Franţa (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui a publicat, joi, scoaterea la concurs de către o firmă din Franţa a 20 de posturi de dezvoltatori programe WEB PHP şi JAVA, în baza unui acord bilateral încheiat între Guvernul României şi Guvernul Franţei.

Angajarea specialiştilor se va face pe o perioadă nedeterminată, cu două luni de probă, în urma unei selecţii realizate de către angajator şi de Oficiul Francez pentru Imigrare şi Integrare.

"Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28 şi 35 de ani, cunoştinţe foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani. Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an, la un timp de lucru de 39 ore pe săptămână", a declarat, joi, directorul AJOFM Vaslui, Adrian Cârlan.

Cei interesaţi de această ofertă trebuie să-şi depună CV-urile până la data de 15 februarie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici