Sălile de clasă unde vor fi organizate secţii de votare, eliberate în 28 noiembrie

Directorii unităţilor de învăţământ preuniversitar vor pune la dispoziţia primăriilor, din 28 noiembrie, ora 13.00, sălile de clasă unde se vor organiza secţiile de votare pentru alegerile parlamentare, informează Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

12 afișări
Imaginea articolului Sălile de clasă unde vor fi organizate secţii de votare, eliberate în 28 noiembrie

Sălile de clasă unde vor fi organizate secţii de votare, eliberate în 28 noiembrie (Imagine: Mediafax Foto)

"entru buna desfăşurare a orelor în după-amiaza zilei de vineri, 28 noiembrie, directorii vor lua măsurile care se impun. Fie vor pune la dispoziţie elevilor şi cadrelor didactice alte săli de curs, fie vor sista orele, cu obligaţia de a le recupera în intervalul imediat următor, conform calendarului stabilit", se arată întrăun comunicat de luni al MECT.

Aceste informaţii vor fi aduse la cunoştinţa conducerilor unităţilor de învăţământ de către inspectoratele şcolare judeţene şi cel al municipiului Bucureşti, conform notei trimise luni de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie vor fi înfiinţate aproximativ 18.000 de secţii de votare, potrivit secretarului de stat în Ministerul Internelor şi Reformei Administrative Victor Paul Dobre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici