Video Salvamontiştii caută în Munţii Bucegi un turist american care s-a lansat cu parapanta şi a dispărut

Salvamontiştii intervin în Munţii Bucegi pentru căutarea unui turist american care s-a lansat, alături de alte două persoane, cu parapanta şi a dispărut.

358 afișări

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că trei turişti străini s-au lansat cu parapanta, după Vârful Caraimanului. Doi dintre ei au ajuns la sol, în timp ce un turist american a dispărut.

În zonă este aşteptat un elicopter care să ajute la căutarea turistului, având în vedere că aria de acoperire este foarte mare.

În ajutorul salvamontiştilor intervin şi şapte jandarmi din Prahova.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici