Salvamontiştii intervin pentru salvarea a două femei care au căzut de pe o stâncă, în Munţii Bucegi

Salvamontiştii din Buşteni intervin, sâmbătă seara, pentru recuperarea unei femei care a căzut de pe o stâncă, în Valea Ţapului din Munţii Bucegi, starea ei fiind gravă. O altă femeie, care a încercat să o ajute pe cea dintâi, are nevoie de ajutor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1541 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii intervin pentru salvarea a două femei care au căzut de pe o stâncă, în Munţii Bucegi

Salvamontiştii intervin pentru salvarea a două femei care au căzut în Munţii Bucegi

Şeful Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că salvatorii au fost solicitaţi să intervină pe Valea Ţapului, pentru salvarea unei femei. O altă persoană ar fi încercat să o salveze, şi are şi ea nevoie de ajutor.

"Este vorba despre două femei căzute pe Valea Ţapului, în Masivul Bucegi. Colegii noştri se îndreaptă spre victime în momentul de faţă, e posibil să solicităm intervenţia elicopterului", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Banu, şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Prahova.

La rândul său, şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, că alte două persoane nu am mai putut înainta şi au rămas blocate pe traseul Jepii Mici, din cauza epuizării, fiind nevoie de intervenţia salvamontiştilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici